Ett recept från Buffé som jag kryddat till lite. Receptet räcker till 2 hela portioner men vill man ha det som förrätt räcker det till minst 4 portioner.

En burk kräftstjärtar med dillsmak (170 gram)
1 Schalottenlök
1 msk olivolja
1 msk tomatpuré
2 msk konjak
2 msk konc hummerfond
3 dl vispgrädde
2 dl vitt vin
2 dl mjölk (3%)
1 msk majsstärkelse (maizena)
Salt
Vitpeppar
Cayennepeppar
Chiliflakes

Skala och finhacka löken, fräs den glansig i 1 msk olja i en kastrull. Rör ned tomatpurén och fräs någon minut. Tillsätt konjaken och låt koka in. Häll på fond, grädde och vin. Låt småkoka utan lock i ca 15 minuter. Rör ihop mjölk och majsstärkelse. Vispa ner i kastrullen och låt sjuda i 2 minuter. Krydda efter smak. Lägg i kräftstjärtarna precis före servering.