Ca 1/2 kål huvud
1 gul lök
25 g smör
1 msk sirap
Salt och peppar
600 gram köttfärs
1 dl grädde
1 msk viltfond

Till såsen
4 dl vatten
1 dl grädde
1 msk viltfond
1/2 msk kinesisk soya
Salt och peppar
Red av med philadelphiaost så att såsen blir tjock

Blanda köttfärsen i en skål med grädden, fonden, salt
Peppar och låt stå kallt under tiden du börjar med kålen.
Ställ ugnen på 175 grader och ta fram en ungssäker form.
Ta bort de yttersta bladen och den hårda stammen.
Strimla ned kålen och fräs i smöret tills blir mjuk och
Gyllenbrun. Ringla ned sirapen på slutet och lite salt och
Peppar. Blanda i färsen. Häll allt i formen och grädda i ca
45 minuter.
Gör såsen under tiden i stekpannan som du fräst kålen i.
Blanda alla ingredienser och red av med philadelphiaost
till önskad konsistens.